Meet and Greets

 

Steeds vaker komen er vragen of wij een brug willen slaan tussen verschillende (geïsoleerde) doelgroepen. En als kennisnetwerk zijn we dol op het verbinden van partijen en zo het vergroten van ons en jullie netwerk. 

Vandaar dat wij van de Trainingshub nu 'Meet and Greets' (vanaf nu genoemd MaG) gaan organiseren om mensen in contact te brengen. Het zijn etalagedagen, snuffel-momenten, kennismakingen met een doelgroep. Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen. En door begeleiding van een zeer ervaren tolk/docent ook een prettige manier voor alle partijen.

 

Tijd: Per MaG verschillend, zie MaG.

Locatie: Klompenmakersweg 2, 3449 JB  Woerden, tenzij anders beschreven.

Kosten: 85,- euro inclusief BTW en lunch

Aanmelden: stuur een mail naar trainingshubwoerden@icloud.com of meld je aan via het contactformulier.

 

 

Ons huidige aanbod van Meet and Greets (MaG) is:

 

... eigenlijk niets meer. We zijn klaar met de M&G's van 2020. Kijk in de agenda van 2021 waar we beginnen op 9 januari MaG Boevenpraktijken

RTGS-nr 25804. Rechtbank, politie, advocaten en boeven. Het klinkt misschien als een thema voor een verkleedfeest maar het zijn natuurlijk alle goedwerkende componenten in het rechtssysteem van ons Nederland. En iedereen speelt zijn eigen rol in het proces; de boef breekt in, de politie pakt hem op, de advocaat verdedigd hem en de rechter neemt uiteindelijk de beslissing wat er met degene gebeurt.

Als tolk kan je op verschillende momenten in het proces worden ingevlogen om te tolken. Enig oefening en voorbereiding is gewenst, blijkt uit uitingen van jullie tolken. Vandaar dat de Trainingshub, in samenwerking met de verschillende ‘componenten’ Meet and Greets heeft ontwikkeld om dat te doen waar behoefte aan is; vaardigheden aanleren en uitbreiden, kennis vergroten en om het rechtssysteem op een veilige manier te ervaren van en het snuffelen aan het onderdeel. Dit keer de boef en zijn deel van de keten. 

Doelgroep: NGT- en ASL-tolken

Nascholings-punten: 0,35 voor T.T.V. en 0,15 voor Doelgroepen. 

 

Kosten: 85,- incl. BTW.

Tijd: 10:00 tot 15.30

Locatie: de Trainingshub