Augustus

Kala Nera, Griekenland, Augustus 2022. Rondleidingen, trainingen, lekker uit eten. Wie gaat er mee? In juni hebben we het thema (vakantie)reizen behandeld, inclusief kennisavond, Meet and Greet intervisie en tweedaagse training. Nu verzorgt de Trainingshub daadwerkelijk nascholing op vakantie! Best of both worlds inclusief een prachtige omgeving met azuurblauwe stranden, vrije momenten, groepsactiviteiten en uitdagende trainingen waar je leert door te doen. Uiteraard inclusief dove achterban zodat zij feedback kunnen verschaffen en zelf ook kunnen genieten van de uitstapjes en het prachtige Kala Nera. Kom zelf en noem het je tolk-retraite of neem je gezin mee. Wij regelen de planning van vrijdag 2 juli tot en met vrijdag 9 juli inclusief nascholingspunten, aan jullie de vraag of jullie eerder aanvliegen, langer blijven, alleen de planning volgen, doe wat goed voelt!

Agenda

De planning van de tolken:

,,,; Aankomst Kala Nera met uitleg verdere planning + gezamenlijk eten 

,,,; Trainingsdag groepsdynamiek & collegialiteit 

,,,; Vrij 

,,,; Uitstapje rondleiding naar Meteora met individuele opnames + gezamenlijk eten

,,,; Trainingsdag 3e taal + feedback individuele opnames van de rondleiding 

,,,; Vrij 

,,,; Halve trainingsdag 3e taal kort + uitstapje rondleiding Pylion in het Engels

,,,; Intervisie, afsluiten + gezamenlijk eten 

 

De planning van de dove vakantiegangers:

,,,; Aankomst + gezamenlijk eten 

,,,; Vrij

,,,; Vrij 

,,,; Rondleiding Meteora + gezamenlijk eten

,,,; Feedback verschaffen aan tolken

,,,; Vrij 

,,,; Rondleiding Pylion + feedback verschaffen aan tolken

,,,; Afsluiten + gezamenlijk eten 

Wat wij regelen:

Zoals je ziet hebben wij een leuke planning gemaakt inclusief vrije dagen die je zelf in mag vullen. Verder regelen wij een minibus en de uitstapjes naar Meteora en Pylion onder begeleiding van een ervaren gids. We hebben een leuk hotel gevonden die willende is ons jubelende gezelschap onder te brengen en een fijne ruimte geregeld om te trainen. En als laatste hebben we nascholingspunten aangevraagd en pittoreske restaurantjes uitgekozen om elkaar onder het genot van een hapje en drankje beter te leren kennen. 

Wat je zelf moet regelen:

(Annulerings-)verzekeringen, zonnebrand, en vliegticket. Met hoeveel personen je een hotelkamer wilt betreden en vergeet je badpak niet. Wil je eerder komen of langer blijven, dan regel je dit zelf met het hotel. 

 

De reis gaat definitief door vanaf 8 aanmeldingen (tolken) en de deadline staat op 15 april. Wil je mee, dan vragen we een voorschot van 300,- euro. De rest dient kort voor vertrek betaalt te worden. We vliegen via Thessaloniki en ons hotel is in Kala Nera, aan het strand! Wordt de reis geannuleerd, dan krijg je uiteraard je voorschotbedrag terug. 

,,, tot en met ,,, op Griekenland

RTGS-nr: 33144

PE-punten: 2,00 voor T.T.V, 0,80 voor Attitude en 0,60 voor doelgroepen.

Voor: NGT tolken

Locatie: Kala Nera

Richtprijs: 1250,- inclusief transfer vliegveld hotel, hotelkamer voor 2 personen, minibus, uitstapjes, (3x) uit eten en trainingen.

Exclusief vliegreis, toeristenbelasting en verzekeringen.