Kennisavond Lachyoga

 

Gegeven door Ilse Jobse

 

Tijdens de kennisavond Lachyoga onder leiding van Ilse Jobse, gaan we voor ultieme ontspanning en Mental Wellness. Want een ontspannen bovenkamer is ook wel prettig gedurende stressvolle tolk-dagen. 

Ilse is een vrouw die heeft durven zoeken naar een leven wat bij haar past en hoe ze daar zou kunnen komen. Ze kwam uit bij Yoga, coaching en meditatie en helpt anderen nu met haar kennis. Over haar werk geeft aan: “Om met de ander te kunnen verbinden heb ik vanuit diverse opleidingen fysieke én mentale tools aangereikt gekregen. Vaak pas ik de technieken gecombineerd toe. In deze verbinding ben ik vaak degene die de ander bij de hand neemt richting een oplossing, maar het gebeurt niet zelden dat de ander me inzicht geeft in wat ik in mijn eigen leven doe! Het is met name deze wederkerigheid die me inspireerde hier mijn werk van te maken. Wat is mooier dan meerder dagen per week bezig te zijn met iets dat je inspireert!” 

Zou jij zelf ook graag wat beter in je vel willen zitten en zie je het helemaal zitten om een workshop lachyoga bij ons te komen bijwonen? Kom dan naar de kennisavond Lachyoga door Ilse jobse, van 19:00 tot 21:30. Tot dan!

 

Leerdoelen:

-       De tolk vergroot zijn kennis op het gebied van ontspanning, yoga en lachyoga;

-       De tolk leert hoe hij lichamelijk beter in balans kan komen;

-       De tolk komt in contact met een tolkgebruiker en wordt meegenomen in haar belevingswereld.

 

Planning:

18:45 – 19:00: Binnenkomst, inschrijven met en koffie met thee.

19:00 – 21:30: lachyogaworkshop door Ilse Jobse.

21:30 – 22:00: Nabespreking en afsluiting met een kleine borrel.

 

8 september

RTGS-nr: 33662

totaal aantal contacturen: 2,50

Voor: NGT

Tijd: 19:00 tot 21:30

Locatie: Woerden

Kosten: 67,50 inclusief BTW en versnaperingen