Deaf in Business; Ildiko

Deaf in Business is een reeks van kennisavonden waar de Trainingshub een podium biedt aan steeds andere getalenteerde dove ondernemers in deze horende maatschappij.

Sommige mensen hebben een passie, een droom die verwezenlijkt MOET worden en gaan door tot ze dát voor elkaar hebben. Een eigen kapperszaak, atelier of werken als coach. De commitment die daarvoor nodig is groot en de struggles zijn soms nog groter. En stel je nou voor dat je daarbij doof bent en hier regelmatig tegenaan stoot maar toch niet opgeeft? Hoe zij gekomen zijn tot waar zij nu zijn en welke hoge muren zij hebben moeten beklimmen is iets wat ze graag met ons tolken willen delen. Ze willen anderen inspireren en vooral anderen laten zien dat een gehoorbeperking geen reden is om niet je eigen droom te verwezenlijken.

 

Om het spits af te bijten hebben we Ildiko gevraagd om haar verhaal te delen. Ildiko Boronkay is een talentvolle schilder met haar eigen atelier waar zij workshops geeft aan doven en horenden. Haar levensloop is ronduit inspirerend en na haar verhaal geven we haar graag het podium om aan jullie aangemelde tolken een workshop te geven. 

RTGS-nr: 25657

Gegeven door: Ildiko Boronkay

Doelgroep: ASL, NGT, Schrijftolk

Nascholing-punten: 0,20 voor Doelgroepen

Datum 2020: 19 mei

Locatie: de Trainingshub

De voertaal is NGT, voor schrijftolken is er een tolk aanwezig.

Tijd: 19:00 - 21:30