Je interne fan

Emma Voerman komt op speciaal verzoek naar de Trainingshub om te vertellen over het aanzetten van je interne fan. Alle tolken kennen de interne criticus; handig en verlammend. Het houdt in dat je je best doet om iets zo accuraat mogelijk te doen. Maar kan er ook voor zorgen dat je continu streeft naar het hoogst haalbare, falen in jouw ogen een absolute doodzonde is en je hierdoor eigenlijk nooit tevreden bent over jezelf. 

Het is de stem die je vertelt wat je allemaal fout hebt gedaan, die hard doorklinkt en lastig kan zijn om deze stem uit te zetten. 

Emma Voerman kan je leren die interne criticus uit te zetten en om je interne fan te ontdekken. Zoals ze zelf zegt: "Als je de fantasie hebt om er een interne criticus op na te houden, heb je ook de fantasie voor je interne fan." (www.emmavoerman.nl)

Als tolkgebruiker en persoon met vele facetten weet ze als geen ander dat het hebben van een interne fan je helpt met het overwinnen van situaties en vooral je een boost van zelfvertrouwen kan geven. Een lichtbron in de donkere maanden. En dat kunnen we op zijn tijd allemaal wel eens gebruiken. 

RTGS-nr: 24514

Gegeven door: Emma Voerman

Doelgroep: ASL, NGT en schrijftolk

Nascholing-punten: 0,15 voor Doelgroepen en 0,10 voor Attitude

Datum 2020: 9 Juni

Locatie: de Trainingshub

Tijd: 19:00 - 21:30