Locatie Diever

 

De Trainingshub maakt graag uitstapjes naar het noorden en zuiden van het land. Om trainingen te geven, te genieten van een andere omgeving en om nieuwe tolken te ontmoeten.

 

In 2020 waren de plannen dat wij in april en mei naar Diever zouden komen, wat niet door kon gaan door het Coronavirus. daarom zijn de plannen gewijzigd en geven we nu alleen nog de training "Tolken voor mensen met een bijzondere taalontwikkeling" en wel in juni!

 

Agenda

 

Wil je ook de training volgen op onze locatie in Diever? Mail dan naar trainingshubwoerden@icloud.com of laat een bericht achter via ons contactformulier. En we zien jullie in juni!

 

Het adres in Diever:

Brinkzicht Diever VOF

Hoofdstraat 43

7981 AD Diever

 

 


Tolken voor mensen met een bijzondere ontwikkeling

De training ‘Tolken voor mensen met een bijzondere taalontwikkeling’ (RTGS-nr. 23432) is een complete vierdaagse training waarbij je procesmatig alles leert wat je nodig hebt om voor deze bijzondere doelgroep (cliënten van bijvoorbeeld Trajectum) te tolken. 

Je krijgt de benodigde theorie over NGT, hun bijzondere ontwikkeling, hun leven en jouw houding als tolk. Waarna we aan de slag gaan met afleren van gewoontes, hoe zet ik lexicon over naar visuele begrippen, de doelgroep leren begrijpen en terug gaan naar de essentie van de informatieoverdracht. Dit alles gegeven door Suzanne Heuft met begeleidende rollen van Karin de Ree en Judith van Damme. 


Doelgroep: Tolken NGT

Nascholing-punten: 2,00 voor T.T.V., 0,75 voor Attitude en 0,25 voor doelgroepen 

Data 2020:

12, 13, 26 en 27 juni in Diever.

12, 19, 26 en 31 oktober in Woerden.

Kosten: 625,- incl. BTW

Tijd: 9:00 tot 17:00