Meet and Greet met Intercollegialiteit

 

Heb je wel eens gehoord van het gezegde: de één zijn dood, is een ander zijn brood? De tolkenwereld is een competitieve wereld, gevuld met hardwerkende professionals die zich inzetten voor hun cliënten. De meeste tolken zijn ZZP-er, sommige in loondienst en iedereen wil graag brood op tafel. 

Regelmatig moeten jullie samenwerken, soms juist aan elkaar concurreren. Maar ten alle tijden probeer je (gezamenlijk) tot de meest accurate vertaling te komen. En met dit gezegd hebbende, hoe ga je nu van concullega naar bondgenoot in deze competitieve tolken-wereld? Het antwoord: De Meet and Greet met intercollegialiteit, gegeven door Agnes Kleijn. 

 

Agnes is coach en een bekend en geliefd persoon in de wereld van het onderwijzen in feedback. Feedback-Agnes gaat het voor ons hebben over intercollegialiteit en hoe het is om met collega-concurrenten samen te werken. Een dag waarop onder andere feedback geven als collega’s en het ontvangen van feedback centraal staat en waar je je attitude leert ontwikkelen. 

 

Locatie

de Trainingshub Woerden

     Klompenmakersweg 2

     3449 JB  Woerden

 

RTGS-nr: 25548

Nascholingspunten: 0, 5 voor  Attitude.

Datum 2019: 13 november

Datum 2020: 7 maart

Tijd: van 10:00 tot 15:30

Doelgroep: toegankelijk voor ASL-, NGT- en Schrijftolken

Kosten van de ‘Meet en Greet’: 85,- euro inclusief BTW. Na aanwezigheid van de ‘Meet en Greet’ krijg je een factuur via de mail.

Opgeven: Je kunt je opgeven door te mailen naar trainingshubwoerden@icloud.com.

 

Na afloop: 
-  Weten de deelnemers wat collegiale feedback is (en wat niet)

-  Weten de deelnemers wat werkt in het geven van feedback aan concullega’s, en wat niet

- Weten deelnemers wat ‘slechte’ en onveilige kritiek is en wat er met je gebeurt bij slechte en onveilige kritiek

-  Zijn de deelnemers zich bewust van de valkuilen in het geven en ontvangen van feedback en van hun eigen gedrag en de impact daarvan op de ander

-  Hebben de deelnemers meer inzichten opgebouwd hoe je kunt omgaan met kritiek / negatieve feedback

-  Hebben de deelnemers inzicht in wat er goed gaat in hun vaardigheden rondom het geven van feedback en wat er beter kan