Onze betalingsmethode

 

De Trainingshub is een vooruitstrevend bedrijf. We zijn flexibel, we gaan graag met de tijd mee. Daarom introduceren wij ons 'hippe' manier van betalen: je betaalt pas als je deel hebt genomen aan een kennisavond of training en je gegarandeerd je punten krijgt. Op de avond zelf of de training zelf kan je natuurlijk ook pinnen, graag zelfs.
Je bent welkom en kan je altijd vrijblijvend opgeven, we houden een plekje voor je vrij en we zien je graag tegemoet. All we ask is common decency!

 

Dit doen we omdat wij ook weten hoe het eraan toe gaat in het leven. Je kind is ineens ziek, je hebt panne met je auto of het komt door een andere reden ineens niet uit om die training of kennisavond te volgen. Daarbij zijn jullie drukbezette mensen die soms al afspraken hebben voor volgend jaar december. Vandaar ons treven voor flexibele trainingen (per dag te volgen en per dag krijg je punten) en manier van betalen. 

 

Vooruit betalen, bij annuleren een tegoedbon of betalen zonder dat je punten ontvangt vinden wij oneerlijk en achterhaald!

 

De kosten voor trainingen staan vermeld bij de informatie van de training. Als je de trainingsdag of kennisavond komt volgen, vul je ter plekken een attentielijst in en krijg je kort daarop een factuurtje in je inbox. En voor de liefhebbers; je kan ook ter plaatse bij ons pinnen! Waarna je een bonnetje en een factuur voor de administratie alsnog via de mail ontvangt.