Station ophaalservice 'Soeki'

 

Wegens Corona is de Soeki service alleen toegestaan als je een mondkapje meeneemt en bij niet meer dan 2 mensen. We raden je aan een OV fiets te huren. Lopen kan ook, kost je 40 minuten. 

 

Sinds januari 2020 zit de Trainingshub gevestigd op de Klompenmakersweg in Woerden. Onze vorige locatie was naast het station van Woerden zodat mensen ook met het openbaar vervoer konden. Het blijkt dat onze nieuwe locatie slecht te bereiken is met het openbaar vervoer omdat je van tevoren moet reserveren voor een plekje in de bus en vervolgens een stuk moet lopen. Dit vinden we jammer! Dus hebben we een oplossing gevonden: een Shuttle Service!

 

Wil je een training volgen bij ons en kom je met het openbaar vervoer? Vermeld dan dat je gebruik wilt maken van de  shuttle service en je wordt opgehaald en teruggebracht door ' Soeki' de Subaru, van en naar het station van Woerden. Er is plek voor 4 personen en vol is vol. 

 

Kosten: 1,50 euro voor een enkele reis. Graag gepast en cash betalen. 

Hoe kan ik me aanmelden: vermeld bij je aanmelding voor een workshop dat je gebruik wilt maken van Soeki, mailadres; trainingshubwoerden@icloud.com 

Ophaal- en droplocatie: de Noordzijde van station Woerden. Dit is de 'stadskant' waar de kiosk en lift is.

Tijdstip: Verschilt per training, houd hiervoor de mail in de gaten die wij voor aanvang training toesturen.

telefoonnummer Soeki: 06-81103785

 

Soeki de Subaru: